zim zum napisał(a):

|
Byłem, to odszedłem z kwitkiem, bo do dzisiaj nie umieją/umiecie zrobić systemu, w którym podanie samego numeru pesel (bez karty) dawałoby efekt..
|
Skoro nie umiesz czytać prostego słowa pisanego, że bez karty kibica nie możesz kupić biletu (jeśli ktoś ma takową wyrobioną) to nic dziwnego, że musisz się więcej nachodzić/nastać.
zim zum napisał(a):

|
Bardzo ciekawe. Tylko wyjaśnij mi na przykład jedną kwestię. Niby zachęcacie ludzi do kupna karnetów, a dalej nie ma systemu przekazywania swojej wejściówki na kogoś innego w przypadku planowanej absencji. To po co ktoś ma się pakować w koszta, jak nagle mu coś wypadnie i jest w plecy. Wiadome klub się cieszy, bo wychodzi na swoje, natomiast ludzie na tym tracą i dużo osób zniechęca to do zakupu karnetu. Wiadome teraz są bonusy w postaci pucharów, przyjdzie wiosna i już magnesu nie bedzie.
|
Może jeszcze byś chciał możliwość zwrotu pieniądzy za mecze na które nie byłeś? Na tym polega kupno karnetu, dostajesz coś taniej, jakies profity (preferencje przy pucharach) z tego wynikają, ale coś od siebie tez musisz dać. Nie ma nic za darmo.
Ponadto wydajesz się gościem, który w sytuacji gdyby karnetowcy mieli wyłączność na zakup biletów do wtorku 16 sierpnia, wszedłbyś na forum 17 sierpnia i napisał, że to skandal, że ty mając karnet nie jestes traktowany preferencyjnie w dniu meczu i musisz stać w kolejce.
Ponadto z tym "byciem w plecy" to tez tak nie do końca:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nosc_pieniedzy
Ponadto na sektorze C na samych meczach pucharowym można było już zaoszczędzić 25 zł. A na fazie grupwej pewnie będzie można jeszcze dużo zaoszczędzić.