Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2011, 12:17
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Byłem, to odszedłem z kwitkiem, bo do dzisiaj nie umieją/umiecie zrobić systemu, w którym podanie samego numeru pesel (bez karty) dawałoby efekt..
Skoro nie umiesz czytać prostego słowa pisanego, że bez karty kibica nie możesz kupić biletu (jeśli ktoś ma takową wyrobioną) to nic dziwnego, że musisz się więcej nachodzić/nastać.

zim zum napisał(a):Wyświetl post
Bardzo ciekawe. Tylko wyjaśnij mi na przykład jedną kwestię. Niby zachęcacie ludzi do kupna karnetów, a dalej nie ma systemu przekazywania swojej wejściówki na kogoś innego w przypadku planowanej absencji. To po co ktoś ma się pakować w koszta, jak nagle mu coś wypadnie i jest w plecy. Wiadome klub się cieszy, bo wychodzi na swoje, natomiast ludzie na tym tracą i dużo osób zniechęca to do zakupu karnetu. Wiadome teraz są bonusy w postaci pucharów, przyjdzie wiosna i już magnesu nie bedzie.
Może jeszcze byś chciał możliwość zwrotu pieniądzy za mecze na które nie byłeś? Na tym polega kupno karnetu, dostajesz coś taniej, jakies profity (preferencje przy pucharach) z tego wynikają, ale coś od siebie tez musisz dać. Nie ma nic za darmo.

Ponadto wydajesz się gościem, który w sytuacji gdyby karnetowcy mieli wyłączność na zakup biletów do wtorku 16 sierpnia, wszedłbyś na forum 17 sierpnia i napisał, że to skandal, że ty mając karnet nie jestes traktowany preferencyjnie w dniu meczu i musisz stać w kolejce.

Ponadto z tym "byciem w plecy" to tez tak nie do końca:

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nosc_pieniedzy

Ponadto na sektorze C na samych meczach pucharowym można było już zaoszczędzić 25 zł. A na fazie grupwej pewnie będzie można jeszcze dużo zaoszczędzić.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 11.08.2011 o godz. 12:29.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując