Cytat:
Przeniosłem tę dyskusje do oddzielnego tematu, zeby nie zaśmiecac innych. To nie znaczy, że będe tolerował pyskówki i wzajemne obrazanie sie.
Wyedytujcie więc swoje, co bardziej ryzykowne posty, bo zaczną sie bany.
Czas, start....
|
A moze by tak po prostu rozdac bany kilku prowokatorom - nie wiem co to sa za ludzie, czy sie tylko podszywaja pod Wislakow, czy sa tak głupi naprawde, czy to sa zydki albo amicowcy co sie przyszli ponapinac - i wywalic ten temat. Zamiast przywracac temu forum renome to lepiej robic dalej z niego forum absurdow. Caly ten temat jest zalosny a jedyny pozytek z niego taki, ze sie dowiedzielismy, ze CO TRZECIA osoba na tym forum nie jest kibicem WIsly tylko sympatykiem polskiej pilki.
Co nalezy zrobic?
Wywalic sympatykow piłki i zrobic forum kibicow Wisly Kraków
Ale oczywiscie wiadomo, ze tak sie nie stanie bo idziemy w kierunku Europy i ma tu byc miejsce dla kazdego!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.