Mówicie, że przydałaby się sprzedaż internetowa. A nie pomyśleliście, że jakby tak było to dzisiaj dopiero byłyby płacze jakby połączenie z serwerem graniczyło z cudem? I nie mówcie, że wystarczy postawić lepsze serwery i po problemie bo jakoś na Euro bilety tez ciężko było kupić, co roku jak CKE daje wyniki matury to serwery wysiadają itd.
@Kondipr - Coś duży bulwers z twojej strony. Czyżby jednak trafił z twoimi prawdziwymi intencjami?
W.I.N.C.H.E.R napisał(a):

Nestety sprzedaż biletów średnio zorganizowana... 4,5 godz. stania, sytuacja niezmienna przez cały dzień, kolejka o 18:30 nie była wcale krótsza niż o 14.
Nie rozumiem dlaczego nałożyła się sprzedaż biletów dla karnetowców z wolną sprzedażą. Po to kupuję karnet, żeby nie stać w kolejce. Poważne niedopatrzenie ze strony organizatorów.
W kolejce mnóstwo "kosmitów",średni czas obsługi jednego klienta w granicach 4 minut (mi zakup zajął mniej niż minutę). Nie wiem czy nie da się przygotować PESELU, legitymacji i kij wie czego jeszcze przed podejściem do kasy? Karty kibica powinny być też obowiązkowe na puchary. Wyrobienie to przecież nie żadna filozofia, a posiadanie karty znacznie usprawnia sprzedaż. Jak się wszyscy nowi "pucharowi kibice" nie ogarną to ja nie wiem jak będzie wyglądała sprzedaż 33tys. biletów na fazę grupową LM lub LE.
|
Już nie rób z siebie takiego gwiazdora. Miałeś czas od soboty do wczoraj żeby iść jak panicz i kupić bez kolejki.
Podejrzewam, że dzisiaj była sprzedaż łączona dla takich jak ja, którzy chcieli kupić bilety dla siebie (mam karnet) i paru znajomych (nie mają karnetów). Tak to musiałbym jechać dwukrotnie.