Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2011, 19:07
Mówicie, że przydałaby się sprzedaż internetowa. A nie pomyśleliście, że jakby tak było to dzisiaj dopiero byłyby płacze jakby połączenie z serwerem graniczyło z cudem? I nie mówcie, że wystarczy postawić lepsze serwery i po problemie bo jakoś na Euro bilety tez ciężko było kupić, co roku jak CKE daje wyniki matury to serwery wysiadają itd.

@Kondipr - Coś duży bulwers z twojej strony. Czyżby jednak trafił z twoimi prawdziwymi intencjami?

W.I.N.C.H.E.R napisał(a):Wyświetl post
Nestety sprzedaż biletów średnio zorganizowana... 4,5 godz. stania, sytuacja niezmienna przez cały dzień, kolejka o 18:30 nie była wcale krótsza niż o 14.
Nie rozumiem dlaczego nałożyła się sprzedaż biletów dla karnetowców z wolną sprzedażą. Po to kupuję karnet, żeby nie stać w kolejce. Poważne niedopatrzenie ze strony organizatorów.
W kolejce mnóstwo "kosmitów",średni czas obsługi jednego klienta w granicach 4 minut (mi zakup zajął mniej niż minutę). Nie wiem czy nie da się przygotować PESELU, legitymacji i kij wie czego jeszcze przed podejściem do kasy? Karty kibica powinny być też obowiązkowe na puchary. Wyrobienie to przecież nie żadna filozofia, a posiadanie karty znacznie usprawnia sprzedaż. Jak się wszyscy nowi "pucharowi kibice" nie ogarną to ja nie wiem jak będzie wyglądała sprzedaż 33tys. biletów na fazę grupową LM lub LE.
Już nie rób z siebie takiego gwiazdora. Miałeś czas od soboty do wczoraj żeby iść jak panicz i kupić bez kolejki.

Podejrzewam, że dzisiaj była sprzedaż łączona dla takich jak ja, którzy chcieli kupić bilety dla siebie (mam karnet) i paru znajomych (nie mają karnetów). Tak to musiałbym jechać dwukrotnie.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 10.08.2011 o godz. 19:11.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując