|
Gdyby Melikson zdecydował sie na gre u nas to chyba by zostal zwyklym przerzutem... Przeciez chlopak ma za soba juz wystep w meczu towarzyskim. Jesli dobrze pamietam to teraz tez jest do kadry Izraela powolany. I co mialby wyjebac z niej do naszje kadry bo co? Dla ewentualnych korzysci*? Przeciez wtedy by sie okazal zwykla lajza
*tyle, ze tych korzysci sobie nie potrafie za bardzo wyobrazic. Raczej na odwrot, to w Izraelu poziom sportowy jest wyzszy jak u nas
No ale coz, swiat sie stacza. Ludzie widza dobrego pilkarza i by oddali dusze diablu oby tylko go miec w kadrze mimo tego, ze przeciez gra dla Izraela. Jak wy sobie to w ogole wyobrazacie?!!
Smuda: Maor wez dla nas zagraj
Melikson: hmm
Smuda: No wez, bedzie fajnie. pograsz se na Euro
Melikson: Ale ja juz wystepuje w kadrze Izraela
Smuda: Co z tego, Polanski, Boenish tez wystepowali
Melikson: W sumie co mi tam, .... z Izraelem. Bede mial blizej na zgrupowania
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|