Pan Jotka napisał(a):

Ale jaj nie neguje tego co wy mówicie. Być może było tak na wczesniejsze mecze( czego nie wiem bo byłem na wyjazdach). Ja zwracam uwagę na to co piszą na stronie. A piszą błędnie. Od-do znaczy w tym przypadku 6-10. A 10. jest ostatnim dniem w tym rozumieniu i od 11. sierpnia powinno biec termin sprzedaży. Widzimy to samo tylko piszący błędnie to ujął.Niepotrzebnie wykreował trzecią kategorię kupujących. Czyli są karnetowcy, niekarnetowcy, i ci co kupią 10.sierpnia.Głupie nieprawdaż? W sądzie takie sformułowanie by go pogrążyło.
PS. Ja mam bilet od poniedziałku
|
Na stronie nie ma błędu. 10 sierpnia rusza sprzedaż biletów na miejsca gdzie nikt nie kupił karnetu ale równocześnie Ci, którzy mają karnet mogą wykupić miejsce "swoje", mają tam rezerwacje. Chodzi o to, żeby zwiększyć ilość dni w których można kupować bilety.
Wcześnie było chyba i 2-3 dni w których obowiązywał ten system.
Informacja na stronie jest nieprecyzyjna. Ale we wcześniejszych meczach było dokładne info jak to funkcjonuje.
Tutaj jest to dokładne info - dotyczy sprzedaży bietów na Skonto:
Cytat:
|
Posiadacze karnetów Jesień 2011, którzy zakupią karnet do dnia 12 lipca włącznie, w dniach 13-15 lipca będą mieli zarezerwowane swoje miejsce karnetowe na mecz ze Skonto. Jednocześnie od 13 lipca wejściówki będą mogły kupić osoby, które nie posiadają karnetu, ale tylko na niezarezerwowane miejsca. Jeśli ktoś zakupi karnet po 12 lipca, nie będzie miał gwarancji, że jego miejsce karnetowe będzie wolne, ale zachowa zniżkę na kupno biletu na spotkanie Białej Gwiazdy z łotewską drużyną.
|