Wyświetl pojedynczy post
domenica90
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2011, 19:52
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Nie zrozumieliśmy.
Faktycznie, pisaliśmy chyba o czymś innym.
Ale są też osoby nieprzypadkowe, które nie mogą być "prawdziwymi kibicami", jednak nie można napisać, że nie zależy im na Wiśle.
A kibice sukcesu byli, są i będą, czemu też trudno się dziwić. Ważne, że są tacy, którzy pozostaną na dobre i złe.

rnandez napisał(a):Wyświetl post
Więc mów za siebie , że nie kibicujesz polskim klubom w europejskich pucharach, bo , na szczęście, większość kibicuje ,
Post nie do mnie, ale muszę się odnieść:
Zajrzyj na forum Legii albo Amici, zobaczysz, jak wszyscy rodacy kibicują polskim klubom

Jeżeli wy mówicie o zwykłych ludziach, którzy oglądają piłkę dla piłki, to fakt, ich cieszą sukcesy Wisły, Legii, Amici itp. I w sumie nie ma w tym nic złego.
Ale nie wmawiajcie innym, że muszą patriotycznie trzymać kciuki za inne teamy, bo nasze rozstawienie będzie zależało od nas samych, i tyle.

jachting napisał(a):Wyświetl post
nie musisz trzymać kciuków ale jaki sens ma życzenie żle polskiemu klubowi ?
Co do reprezentacji to ja uważam że jak na wojnie liczy się tylko zwycięstwo bądz przetrwanie , nie ważne kto walczy dla Polski,walka idzie o chwale Polski - w tym przypadku prestiz , pieniadze , polityka swiatowa , radosc . Niemcy przygarneli teraz do siebie Ligocką i bardzo mądrze - nie liczy się ideologia. Gdybym w dawnych czasach był królem , to bym przygarniał każdego kto coś potrafi .
Ogromny ma sens, bo RANKING KRAJOWY NIE MA NIC DO NASZEGO ROZSTAWIENIA! Dopiero od miejsca 15. jest gwarantowany udział w LM, a do tego miejsca brakuje nam lat świetlnych, musielibyśmy mieć co sezon drużynę grającą w grupie pucharów, i to grającą dobrze! I musiałoby minąć ładnych parę lat... Jak nie wierzysz, to zajrzyj do tematu o rozstawieniach.
Dlatego właśnie zwycięstwa innych drużyn nie dają nam prawie nic. 0,1 pkt. do naszego rankingu? Wolne żarty

A co do Twojej wypowiedzi o reprezentacji... Cóż, mamy inne pojęcia NARODU. Dla mnie chwała Polski to ludzie walczący o nią do ostatka sił, czy to na wojnie, czy w sporcie, a nie najemnicy. Skoro Ciebie będą radować bramki faceta, który jeszcze miesiąc temu, mówiąc kolokwialnie, miał wyjebane na nasz kraj, to pogratulować.
O prestiż, pieniądze itp. walczą kluby
Ostatnio edytowane przez domenica90 : 09.08.2011 o godz. 20:06.
No i przyszło mi zmienić podpis, "dzięki", Kubuś...
Odpowiedz cytując