Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2011, 19:47
milosz napisał(a):Wyświetl post
Konrad nie pisz już lepiej nic po się trochę kompromitujesz...
Wisła była losowana jako reprezentant polskiej piłki. O czymś takim jak ranking polskich drużyn pewnie nie słyszałeś.
I prośba nie unoś sie tak bo zaczniesz liwitować .
Zajebiście.

Wytłumacz mi tylko to zdanie:
Cytat:
Każdy sukces Legii jest w interesie Wisły i odwrotnie.
Jeśli Legia odpadnie ze Spartakiem, to dlaczego kibic Legii musi trzymać kciuki za awans Wisły, gdyż jest to w jego interesie. Wytłumacz mi tą myśl, dlaczego Legia powinna się cieszyć, że Wisła zarobi esktra 10 milionów euro (wg Basałaja) za awans, gdy w tym czasie warszawska drużyna zarobia równe zero zł.

To mi wyjaśnij i zaraz zamawiam jakiś szalik Legii. Bo przecież jak Wisła przegra z APOELem, to może Legia zrobi Wiśle niespodziankę i wyeliminuje Spartak?
Cytat:
Na zwycięstwie Legii w europejskich pucharach możemy tylko zyskać (no chyba, że uważasz , że jakieś grosze co wpadną nawet za faze grupową mogą sie równać z majątkiem Iti czy czego tam
Bardzo proszę kolejną mądrą osobę o wytłumaczeni mi tego zdania
Cytat:
to możesz sobie powiedzieć " no, ale Legia przegrała, czuje się lepszy"
Nie na tym kibicowanie polega, aby drużyna której kibicujesz była lepsza od rywala?

Cytat:
Ja, jak większość normalnych kibiców licze na pokazanie się Legi i Śląska, czy chociażby miało by tam grać Podbeskidzie czy Pogoń, do czego mogło dojść.
Na jakim stadionie kibicujesz tym drużyną?

Tu masz definicję z wikipedii:

Kibic - osoba zainteresowana jakąś publiczną dyscypliną, najczęściej sportową. Uczestniczy w zdarzeniach związanych z jego ulubioną dyscypliną. Do kibiców zalicza się widzów widowisk sportowych na stadionach którzy w sposób aktywny dopingują daną drużynę bądź sportowca. Istnieją specjalne "kluby kibica" (nieformalne lub o charakterze stowarzyszeń), tworzone zazwyczaj przy klubach sportowych, a także przez osoby prywatne. Rolą prawdziwego, wiernego kibica powinna być próba wsparcia swojej drużyny zarówno w sytuacjach dobrych, jak i złych.

Nie jesteś kibicem. Zrozum.
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 09.08.2011 o godz. 19:52.
Ddf
Odpowiedz cytując