|
Senior Member
|

09.08.2011, 17:52
|
Mocny napisał(a): 
co wy chcecie od gmocha , przeciez on byl wiele lat trenerem apoelu to czemu ma za nimi nie byc
przeciez my tez nie kibicujemy lechowi w pucharach ani legii (bo polskie)
a jakby tak maaskant za 20 lat powiedzial ze kibicuje wisle a nie jakiemus tam ajaxowi tez uwazalibyscie ze jest bez honoru ?
wlasnie ma honor i lojalny jest wobec klubu dla ktorego zrobil wiele
ja wogle nie rozumiem smiania sie z gmocha , to jeden z najlepszych polskich trenerow wszechczasow jesli chodzi o dokonania miedzynarodowe
|
1)Proste BO JEST POLAKIEM, a teraz jest Judaszem czyli można go kupić za 5 srebrników, czym to się różni od targowiczan ? Ano niczym.
2)Ano kibicujemy (mów za siebie i podobnych małych zakompleksionych zaściankowców) Lechowi i Legii w europejskich pucharach (nazwy klubów z dużych liter !)
3)Odpowiedz sobie na jedno pytanie która lojalność jest ważniejsza do tego co kiedyś dawał pieniądze czy do własnej ojczyzny... , rozumiem że jak Cię zasponsoruje jakiś przedstawiciel Łukaszenki i da odpowiednio dużo kasy to Polskę już masz w DUPIE , … no to sie POWAŻNIE RÓŻNIMY.
4)Nie rozumiesz pojęcia honor.
5)Maaskant powinien mieć sentyment do Wisły za 20 lat, ale wówczas kibicować powinien drużynom z Holandii.
6) Jedynym wyjątkiem jest tak zwany konflikt interesów. Jeśli ktoś jest OFICJALNIE ZATRUDNIONY (tak jak w Legii Cudzoziemskiej we Francji, liczy sie lojalność wobec pracodawcy czyli w tym przypadku Francji) to służy pracodawcy, tyle że ten Judasz Pan Gmoch (nazwisko Gmoch też z dużej litery, ech może ta moja polemika po poziomie twojego wpisu tak w treści jak i w formie chyba jednak nie ma sensu...) nie jest zatrudniony aktualnie w tym konkretnym cypryjskim klubie a obywatelstwa polskiego się na razie nie zrzekł. I jako Polak niezatrudniony w cypryjskim klubie powinien wspierać i kibicować WSZYSTKIM polskim drużynom. Aktualnie postępuje jak polski volksdeutsch i do tego jeszcze co innego mówi w TV cypryjskiej a co innego w polskiej. Sorry ale to zakłamany Judasz.
PS. I żeby niebyło wątpliwości wysoko cenię jego dokonania trenerskie i to od lat 70-tych, bo mam tyle lat na karku że je nieźle pamiętam.
Ostatnio edytowane przez milosz : 09.08.2011 o godz. 18:11.
|
|