Wyświetl pojedynczy post
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2011, 10:31
Panowie z Forum i Pracownicy Wisły!

W Lidze Plus Ekstra, w której gościem był Osman Chavez, wyemitowano piękny materiał na temat mody na izraelskich piłkarzy w Polsce, w tym w Wiśle. Naprawdę fajny materiał, w którym pokazywano Maora i Bitona, przeprowadzono rozmowy z nimi i ze Stanem Valckxem.

W związku z tym (że materiał naprawdę zrobił na mnie dobre wrażenie) mam pytanie: Czy klub zbiera tego typu materiały i archiwizuje? Można odkupywać od stacji Canal + każde tego typu materiały dotyczące Wisły i archiwizować. Potem można je wykorzystać na milion sposobów: w celach promocyjnych, do zrobienia filmu dokumentalnego (wygląda na to, że teraz mamy złoty wiek dla Wisły!), do przyszłej telewizji klubowej itp.

Taki materiał można kupić (czy dostać) w czystej wersji, tzn. bez tłumaczenia lektora i głosu podłożonego na potrzeby Ligi Plus Ekstra. Sama sekwencja obrazów, z wywiadami po angielsku (tam jeszcze był dobry podkład muzyczny).

Przepraszam za (za) długi post, ale strasznie jaram się i mam pytanie, czy Wisła myśli przyszłościowo i zbiera tego typu materiały. Dla mnie byłoby to szalenie ważne!

Tutaj link do materiału, który mam na myśli i którego upoadowałem na Youtube'a
http://www.youtube.com/watch?v=XNWrogX5-UY
Powód: link:)
Ostatnio edytowane przez nicolas : 09.08.2011 o godz. 22:10.
Odpowiedz cytując