Marszałek napisał(a):

|
To nie Onet podał ta informacje tylko futbol.pl.
|
Piłka nożna na onecie = futbol.pl
tofik napisał(a):

|
Najbardziej brakuje kogoś, kto umiałby poukładać grę środka pola. Wilk to nie jest zawodnik do pary z Sobolewskim. Co najwyżej jego nastepca, ale klasą dorówna mu może za parę lat, jak będzie ciężko pracował.
|
Po to przyszedł Nunez. Jeżeli tylko gośc się nauczy europejskiej dyscypliny i tempa gry, to będzie to zawodnik na swojej pozycji może i lepszy od Meliksona. Dawno nie widziałem gościa z takim potencjałem w naszej lidze. Możliwe, że nawet takiego gościa nigdy w naszej lidze nie było. Siła, zastawianie się, młotek w nodze, kapitalny przegląd pola, wyczucie tempa, precyzja w długich piłkach a do tego co najmniej przyzwoity drybling i szybkość.
Oldpara napisał(a):

|
Trochę się zmieniło od czasów Marcelo, kiedy graliśmy w Sosnowcu i na Suchych Stawach. Do PSV oczywiście nam baaardzo daleko, ale za to takich Bułgarów czy innych Rumunów odsadziliśmy o dwie długości.. U nas już jest inny świat.
|
Bułgarów okej, może nie o dwie długości, ale odstawiamy, ale Rumunów?!
A co do Delewa to dziwne mi się to jakieś wydaje. Jakby gośc był bardziej na prawą stronę, to jeszcze bym w to uwierzył, ale on woli grać po lewej stronie, gdzie nominalnie jest Iliev, Kirm i Paljić. Pieniądze też wydają się być duże, wiiem, że to młody gracz ale mimo wszystko... Nie przypominam sobie żebyśmy kiedykolwiek wydali tyle na piłkarza, ba nawet na dwóch. Z taką kasą to ja bym uderzał do Southampton z zapytaniem o Lallanę.