|
Sorry ale wpadłem na chwilke pośmiać się z tej debaty na temat Jelenia i zawodnika za 2 mln euro. Fantazja urozmaica czasem szarą rzeczywistość. Może Krzynóffka jeszcze? Co niby przypadkowe ale czytam czasem jak trener Maaskant mówi że mamy 22 równorzędnych, klasowych piłkarzy a czasem mówi o 18. Niby nic a ja myśle że zdaje sobie sprawe że o ile ofensywne formacje wygladają bardzo dobrze i tam mamy w czym wybierać o tyle w defensywie jest jego i Valacka mała porażka. Kwestia interpretacji faktów. Jeśli niejaki TOM robi z lewymi obroncami co chce to znaczy że mamy go kupić czy że lewa obrona nam szwankuje ? Co się stanie gdyby nie daj boże kontuzji doznał (odpukać!) Czavez - leżym i kwiczym ? Wróćmy jeszcze do transferów naszych holendrów. Jaliens chyba patrząc na metrykę poniżej oczekiwań. Jovanović na dzień dzisiejszy nie nadaje się do meczów z lepszymi drużynami. Diaz wiadomo. Lamey powyżej moich oczekiwań choć bez przesadnej euforii. Rozumiem że wszyscy wierzymy w wygraną z APOELem i awans do L.M a nie mówimy tylko o naszej super ekstra Tmobile orange skopanej lidze? Jak sobie wiec wyobrażacie postawe defensywy z piłkarskimi asami Europy ? Ja naprawde bardziej bym się skupił nad tym o czym pisze "Titto" niż na rozkminkach o Jeleniu. Zresztą jakby Wisła chciała Jelenia to przedłużyła by kontrakt z Żurawskim skutek podobny tylko kasy by troche więcej w klubie zostało...
|