Wyświetl pojedynczy post
Birsa
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2011, 22:36
A przepraszam cię bardzo, co miał zrobić?! Może jeszcze miał przyklasnąć temu debilowi co rzucił nóż?! Baggio też był konfidentem i s....ysynem co nie?! SKWK tylko się ośmiesza takimi wpisami. Stachowiak bał się o siebie, jeżeli w ciebie ktoś by rzucił nożem to byś siedział cicho bo nie jesteś konfidentem prawda?
Musimy jednak pamiętać, że na weszło pisali, że Sernas na 100 % w Lechu, że Weiss trenerem Legii. Ja to traktuje jako nabijanie kliknięć stronie, weszlo po tym jak zmienili wygląd strony stał się portalem informacyjnym.
Co do Spasa Dalewa to oglądałem dzisiaj przez internet mecz z Lokomotivem. Na jakimś bułgarskim portalu pisali, że na tym meczu są wysłannicy Wisły i PSV. Bramka po prostopadłym podaniu, wyszedł sam na sam i stzałem po ziemi strzelił gola. Kilka razy szarpał, ładnie się wystawiał na pozycje. Dużo razy schodził na skrzydło, czasami cofał się po piłkę. Widać było, że pomimo młodego wieku koledzy darzą go zaufaniem. Jego styl gry jest podobny do Małego. Szybki, niski, krępy. Jeżeli to prawda z tym PSV to raczej nie zerknie okiem na naszą ofertę (jeżeli taka oczywiście jest).
Odpowiedz cytując