Wyświetl pojedynczy post
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2011, 21:15
Tak sobie prosto kalkulując, to to mi się jakoś... nie kalkuluje. Rozumiem, że za przeloty do Turynu itp, za zakwaterowanie itp, stewardów, musieli ekstra płacić, potrafię sobie wyobrazić, że to był ich pierwszy sezon na nowym stadionie i opłaty z nim związane nie są małe. Ale aż tak? Czy wszyscy dostali podwyżkę? Bakero to wariant chyba raczej oszczędnościowy. Z tego co wiem, podwyżkę dostał tylko Arboleda. Tak na szybko, to to by było na tyle tych ekstra wydatków, więc dla mnie to się nie bilansuje. To jest jakieś nieproporcjonalne. Ekstra kasy z pucharów i tranferów pewnie zostało. Tylko gdzie ona jest? Czy dalej jest w klubie jako "zabezpieczenie" na przyszłość i dlatego przyjęli teraz wariant oszczędnościowy, czy odwrotnie - przyjęli wariant oszczędnościowy, bo kasa w magiczny sposób wyparowała?

I takie pytanie, które mnie ciągle nurtuje. Czy Rutkowski, bądź ktokolwiek inny (ale w tym konkretnym przypadku - Rutkowski) będąc właścicielem klubu, może sobie tą kase po prostu wziąć dla siebie, schować do własnej kieszeni?

EDIT: Myślę, że panu Cupiałowi nawet ekstra kasa z LM nie zbilansuje całej inwestycji w Wisłę. Prezes już w to wszedł po pas i chyba tylko trzy LM pod rząd zbilansują mu wydatki poniesione na rzecz Wisły.
Ostatnio edytowane przez nicolas : 07.08.2011 o godz. 21:22.
Odpowiedz cytując