Wyświetl pojedynczy post
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2011, 15:33
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Jak będą chcieli kupić Uche, Surme albo Dolhe to SKWK też ma się nie wtrącać?

Nie dla Stachowiaka.
Porównywanie Stachowiaka do Dolhy czy Uche jest naprawdę absurdalne. Nie wiem dlaczego zdarzenie sprzed 3. lat ma decydować o być albo nie być dla wzmocnienia kadry Wisły. Nazywanie konfidentem człowieka, który poczuł się zagrożony, również jest nie na miejscu - niech każdy z Was się zastanowi, jakby się zachował w takiej sytuacji.

Zresztą wyżej inni już napisali o zaletach Stachowiaka, jego przewadze nad Jovaniciem oraz grze naszej defensywy, która nie miała wsparcia z tyłu od Serba.

Poza tym, Stachowiak to POLAK, którego przyjście może zwolnić miejsce np. dla Deleva i daje możliwość sprowadzenia innego obcokrajowca np. w przypadku kontuzji lub - jak to określił Stan - świetnej okazji, powiedzmy zawodnika klasy Meliksona.

Niech każdy odpowie sobie na pytanie: 31 sierpnia, koniec okienka - pojawia się obcokrajowiec, zawodnik klasy Meliksona, w atrakcyjnej cenie, którego nie możemy zgłosić, bo mamy wykorzystany limit obcokrajowców. Jakie rozwiązanie jest lepsze: dwóch Meliksonów i Stachowiak na ławce czy jeden Maor i Jovanić na ławie?
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując