Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2011, 12:03
Jakubus napisał(a):Wyświetl post
dzisiaij z rana oglądałem OSI i również poruszony został problem ewentualnych problemów ze stadionem w razie gry w fazie grupowej LM. Zarzeczny wyraźił oburzenie zaistaniłą sytuacją i powiedział do Iwana " czemu wybieracie znowu tego samego prezydenta ktory nie potrafi doprowadzic budowy do końca" Ten nie potrafił znależć odpowiedzi czemu krakowianie tak decydują...

PS Wyboraźcie sobie jakie protesty zrobilismy w razie niedokończenia budowy na faze grupową LM... Mam nadzieję, że sytucaja nie zmusi nas do tego, bo może byc nieciekawie...
stadion na Hutniku zawsze czeka gootowy , spokojnie

to czy stadion się nadaje zweryfikuje uefa , o tym czy będziemy grać w LM dowiemy się 23 sierpnia

pierwsze spotkanie ewentualnej fazy grupowej to albo 13/14 września , albo 27/28 września , później 18/19 października . Teoretycznie ostateczny termin oddania stadionu to 12 października ( nie licząc systemu oddymiania na E w którym się już pogubiłem ) i klub stara się jeszcze tą date przyśpieszyc , jest to w jakiś sposób pocieszające .

uefa na pewno będzie wizytować stadion , może jeszcze końcem sierpnia , da nam pewnie jakiś deadline ( bo tak robią zawsze ) na poprawienie usterek i ewentualnych niedociągnięć .

nie wierzę że w klubie nie zrobią WSZYSTKIEGO aby rozegrać pierwszy mecz w roli gospodarza na R22 . W najczarniejszym przypadku , co wynika z terminarzu rozgrywek , możemy 'wrócić ' na swój teren na mecz 3 lub 4 kolejki . Tak czy siak w najczarniejszym przypadku , myślę że jest zagrożone JEDNO spotkanie ewentualnej LM w Krakowie .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 07.08.2011 o godz. 12:06.
Odpowiedz cytując