Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2011, 22:54
Ludzie dajcie spokój , 'Endju' strzelił samobója jak nic i nie ma w tym nic zagadkowego
Ja przyznam się lubiłem Leppera, tak trochę w cudzysłowie oczywiście , tak jak lubię i np Kurskiego i Giertycha.Mogę się zupełnie z nimi nie zgadzać ale mają coś w sobie - inteligencje, cięte riposty
Lepper inteligentny zbytnio nie był ale była w nim taka szczerość i nieokrzesanie które często poprawiało humor - np ten słynny rechot i tekst o tym jak można zgwałcić prostytutkę - to było takie naturalne, gdzie on faktycznie po prostu nie pomyślał a nie że był jakimś zbokiem.

Leppera wykończyła polityka - bez 2 zdań.Okazał się zdecydowanie za słaby na tą machinę.Wykończyła go koalicja(gdzie ministrem chyba nie był złym), wykończyły go baby, w tym głównie jedna, kurewka zresztą ale cała samoobrona to było szambo więc jeśli kogoś winić to jego a nie ją

W ostatnim czasie wykończył go dramat rodzinny i kłopoty finansowe, do tego to poczucie kompletnej bezcelowości , jeśli chodzi o uprawianie polityki.Jeżdżenie, rozmowy -nic nie dające bo każdy wynik wyborczy był jasny a on uwielbiał być w świetle kamer.Syndrom człowieka który od zera doszedł tak daleko a potem .......nął betami o glebę.
To wszystko spowodowało że nie dał rady i się poddał.
Oczywiście nie traktujcie tego jak 'prawdy objawionej' - po prostu tak to widzę i jego samobój przy takim nagromadzeniu różnych tragedii, zupełnie mnie nie dziwi.
Szkoda chłopa bo jaki nie był to nie zasłużył na to by ściągali go powieszonego w kiblu.

ps i to najpewniej nie było zabójstwo planowane, tzn musiał już o tym wcześniej myśleć ale zdecydował impuls chwili
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 06.08.2011 o godz. 23:47.
94 - Allah Akbar!!