Fuks napisał(a):

co ty bredzisz człowieku. Jakie znaczenie ma czy bramka jest do pustaka czy z 40 metrów?!
To są mało ważne bramki? Jak na skrzydłowego to strzelił ich bardzo duzo, i wiele w waznych momentach, wiec nie probuj wciskac takiego kitu na forum i deprecjonować jego statystyk bo mało ludzi moze pamietac te spotkania. Nie mówiac juz o asystach , jak ta na 1:0 z Cracovią w 94 minucie, z Arką na 1:0 w pierwszym meczu sezonu. Karny z Legią . Pewnie znalazłbym tego wiecej.
|
pokaż mi gdzie konkretnie deprecjonuje jego bramki czy to jak ważne były? skoro odnosisz się do moich słów to odnoś się konkretnie.
napisałem tylko w jakich sytuacjach on te bramki zdobywał.
Nawiązując do tego że Kirm moim zdaniem oprócz kondycji i niezłej techniki użytkowej jest bardzo przeciętnym zawodnikiem
tu nie chodzi o płakanie tylko konkretne opinie o zawodnikach po meczu, pisze co mi się nie podobało żeby przeczytać opinie innych użytkowników. Mogę się mylić a może ktoś mnie poprze, tak działa forum.
Wiec ty skoro nie masz nic konstruktywnego do dodania w temacie meczowym to sam wypierda.laj i zachowaj troche kultury do użytkowników forum.