Wyświetl pojedynczy post
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2011, 20:48
yogul napisał(a):Wyświetl post
ile mamy jeszcze punktów stracić w lidze "dając mu się rozegrać" ...

Bramki Kirma w zeszłym sezonie

Zagłębie Lubin 0-3 Wisła Kraków do pustaka
Lechia Gdańsk 0-3 Wisła Kraków po świetnym wycofaniu ładny strzał po ziemi
Wisła Kraków 2-0 Jagiellonia Białystok do pustej
Polonia Bytom 2-2 Wisła Kraków rzut wolny
Wisła Kraków 2-0 Widzew Łódź karny na raty
Wisła Kraków 1-0 Zagłębie Lubin bardzo dobry strzał z 14 metrów
Wisła Kraków 3-1 Ruch Chorzów wykonczenie dobrej wrzutki Patryka z 3 metrów do pustej
Wisła Kraków 5-2 Lechia Gdańsk łądne wykończenie sytuacji sam na sam oraz bardzo ładny strzał z
dystansu

w zeszłym sezonie strzelił 9 bramek na 2308 min na boisku co daje bramkę na 256 min gry.

Nie krytykuje go, ale już mnie denerwuje to ciągłe pisanie ile to on nie strzelił.
Tylko że my nie możemy się zadowalać byle czym skoro aspirujemy do gry w Lidze Mistrzów !
Żeby trafić do pustej trzeba się znaleźć we właściwym miejscu, więc nie wiem dlaczego te bramki do pustaka tak deprecjonujesz Dziś w tym całym nieszczęsnym pudle trzeba zauważyć choć jedna optymistyczną rzecz, jak pisałem, że gra Wisły to szarpanie się indywidualności, to tu akurat tym razem było widać, świetnie rozpisaną i zrealizowaną akcję. Pominę już fakt, ża "zapomniałeś" choćby o bramkach z Lechią u siebie oraz asystach w całym sezonie. Owszem nie jest teraz w formie, owszem nie jest to Messi, ale Messi by do Wisły nie przyszedł, więc zachwycając się świetną grą naszych piłkarzy, nie wieszajcie na nich psów, jak im coś nie wyjdzie... bo w końcu oni grają w Wiśle Kraków a nie Barcelonie czy Manchesterze United. A i wielu lepszym graczom zdarza się czasem nie trafić do "pustaka". Więc wylączcie emocje i pamiętajcie, że to TYLKO POLSKA PRZECIĘTNA LIGA I ADEKWATNI DO TEGO GRACZE.
Odpowiedz cytując