Cytat:
Kirm masakra.
Gdyby to był Meleks byłaby brama i 3 punkty.
Gdyby Kirm był na miejscu Meliksona w dwumeczu Łoweczu gdy ten zdobywał bramy to prawdopodobnie przymierzalibyśmy się teraz do pucharu UEFA.
Taka jest rożnica między Kirmem i Meliksonem, różnica klasy.
|
W jakim ty świecie żyjesz, że mówisz o Pucharze UEFA

Przestań porównywać Kirma do Meliksona w taki sposób. Tak jest różnica i to ogromna między tymi zawodnikami, ale jestem przekonany, że gdyby Meliksonowi się coś takiego przydarzyło zaraz pisałbyś, że każdemu może się zdarzyć. Chyba każdy widzi, że Andraż jest bez formy, ale mam nadzieje, że za pare tygodni dojdzie do tej optymalnej. Co do meczu wszyscy fajnie poza Czarkiem Wilkiem, ale mam nadzieje, że to tylko gorszy dzień. Również Kirm zagrał bardzo dobre spotkanie, najlepsze w tym sezonie, a że nie wykorzystał sytuacji - trudno. Mam nadzieje, że tych 2 punktów nie braknie do mistrzostwa. Przed meczem brałbym ten wynik w ciemno, zauważcie, że Polonia też miała w końcówce sytuacje, dla mnie sprawiedliwy remis. I teraz do wszystkich, którzy płakali nad stylem w Łoweczu co jest lepsze: styl i remis, czy brak stylu i wiktoria? Na koniec: Andraż trzymaj się i jak najszypciej zapomnij tej sytuacji. Powodzenia!