Wyświetl pojedynczy post
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2011, 19:04
Polonia ma aspiracje do zajecia miejsca na podium. nie gralismy z Koroną czy Podbeskidziem. Do tego na wyjezdzie gdzie ostatnio bardzo czesto nam ciezko bylo tam gra. (wystarczy przywolac samobojcze gole w ostatnich spotkaniach z KSP) takze ja bym rak nie zalamywal. Wisla byla lepsza i powinna wygrac. Kirm i Genkow sa najslabszymi ogniwami w tym sezonie i nie rozumiem koncepcji Maaskanta, ktory zdejmuje Bitona i Ilieva, czyli dwojke zawodnikow ktorzy robili roznice. Meliksona nie oceniam bo to skarb. Dla mnie takie zmiany to nic innego jak proba bronienia wyniku i to mnie denerwuje u Maaskanta. Bo to nie pierwsza tego typu zagrywka z jego strony. Nie mozna sciagac najlepszych zawodnikow a w icb miejsce Genkowa bez formy i Kirma ktory nie jest w tym sezonie sobą. Niech sie ogrywają ale ze slabszymi rywalami i to u siebie. A nie z Polonia na wyjezdzie.
Szkoda ze tak to wyglada z Kirmem i Genkowem, to ze potrafia grac wiemy nie od dzis. Nie przez przypadek przez dlugi czas Kirm byl wiodaca postacie w reprezentacji i w Wisle. Genkow tez robil rozince. Pobudka Panowie!
Ostatnio edytowane przez CH. : 06.08.2011 o godz. 19:06.
Odpowiedz cytując