Wyświetl pojedynczy post
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2011, 23:09
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Tyle że APOEL to drużyna zaprawiona w bojach -24 mecze w pucharach w ostatnich 2 sezonach, robi wrażenie
Dla mnie sprawa jest jasna - faworytem są Cypryjczycy , co nie oznacza że mamy białą flagę wystawić
Kowal trochę zamiszał ale puenta jest idealna. Wisła - ...'Po prostu dostała przeciwnika, którego da się pokonać...'

Ja przyznam się szczerze że wielkiego ciśnienia na LM nie mam - wiem , kasa, prestiż itp - natomiast nie będę miał nic przeciwko jak zagramy 'tylko' w LE.
W sumie to biję się z myślami bo tak czysto kibicowsko to LE jest lepszym wariantem.Na pewno bardziej wyrównane mecze(w LM przy pechu to może być posprzątane bo niestety to nie jest ta LM co wtedy gdy grał tam Widzew czy Legia), no i fanatycy będą mieli łatwiej by oglądnąć mecz na żywo.LM to wysokie ceny biletów(najpewniej) i stado palantów którzy mają kasę i nie odmówią sobie przyjemności a kibice Wisły z nich żadni

Dlatego ja już dziś jestem zadowolony a co przyniesie dwumecz - zobaczymy.

ps oczywiście będę naszym gorąco kibicował w tym dwumeczu bo trza wygrywać a nie przegrywać.Natomiast nie obrażę się jak nie podołają zadaniu - gdzie to ja - oni muszą mieć proste przesłanie -parafrazując niedoszłego premiera z Krakowa - wygrana albo śmierć, z innym podejściem nie wygrają
Trochę się z tobą nie zgodzę. Mianowicie od 15 lat nikomu nie udało się awansować do LM a co za tym idzie zobacz jakie korzyści może mieć z tego Wisła. Cała Polska będzie o tym mówić, dalej Wisła będzie na topie(znacznie większym niż Lech ostatnio co można określić przez zainteresowanie ludzi którzy normalnie nie żyją piłką tak jak my), większe możliwości marketingowe( kasa itp, sprzedaż biletów). Na koniec dodam że przecież chyba o tym marzymy od wielu lat. Pamiętasz Panathinaikos kiedy nas sędzia pokarał. Nawet jeśli tam przegramy wszystkie mecze ale zawsze będą mówić że ostatnią drużyną która grała w Lidze Mistrzów była drużyna Wisły Kraków. PS. Głupia Żylina chociaż awansowała i dostała baty to teraz każdy w Europie wie że taka drużyna istnieje. Nawet sprzedaż/kupno nowych piłkarzy będzie dla nas łatwiejsze ponieważ w CV kluby mamy awans do Elity. Oczywiście LE jest spoko ale nie to samo
Odpowiedz cytując