Wyświetl pojedynczy post
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2011, 14:22
Mi się udało obejrzec na internecie powtórke meczu Apoelu i powiem tak,obrońcy są niepewni i gubią się przy szybszych i dobrych w dryblingu graczach,co mnie bardzo cieszy,gdyż jak wiemy Melex,Mały i Ivica są dobrzy w te klocki.Z tego co widziałem slovan ze stałych nic nie mógł zrobic,ale ciężko mi powiedziec czy to po prostu slovan ma słabo opracowane stałe fragmenty czy obrońcy apoelu jakoś super się ustawiali.Aílton jest szybki ma dobry drybling i technike,zupełnie inny typ gracza niż Genkov,skutecznośc też ma na pewno dużo lepszą niż Genkov na ten moment.. Pomoc nic specjalnego,nie widziałem tam ani jednego gracza jak Melex,mały,Iliev czy Tom,takiego specjalnego który potrafi przejśc strzelic,jakoś niekonwencjonalnie podac,na pewno są solidnie,ale zdecydowanie do przejścia,personalnie słabsi.Jeszcze jedno spostrzeżenie,że bramkarz ciągle miał problemy z komunikacją ze stoperami,tu nie krzyknął wybili na róg,tu zgarnął piłke obroncy i prawie stracił tu jakies wybicie w trybuny zamiast podanie do stopera,presing na stoperów i piłka dla nas bo zaufania do bramkarza oni nie mają więc prędzej wykopią w trybuny niż do niego podadzą.No i to by było na tyle
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując