Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2011, 17:16
letischoo napisał(a):Wyświetl post
najbliższy nam przykład - co prawda z przed 3 lat ale - Wisła 1:0 Barcelona. I Barca wtedy wcale nie zagrała składem C tak jak Argentyna z Polską... a była to jedna z dwóch porażek Barcy w tamtym sezonie w LM...
nie chce oftopowac ale co to za przykłady?Chodzi mi o mecze gdzie jest eliminacja jednego zespołu.
Kiedyś Słowacy ograli Celtic i pamięta się o tym przez lata a powiedzmy sobie że Celtic to nie żaden topowy zespół.
Ale mniejsza z tym
Z tych przeciwników co możemy mieć to każdy jest do ogrania ale wiadomo że są lepsi i gorsi

A tak w ogóle to nadal jestem pod wrażeniem wczorajszego meczu.Nie spodziewałem się że zagramy aż tak dobrze
Nie pozwoliliśmy im kompletnie na nic , nie było w naszej grze żadnego przypadku, żadnej chwili by można było drżeć o wynik
Nawet ten karny czy dosyć kontrowersyjna czerwona kartka nic nie zmienia bo gdyby ich nie było to i tak byśmy spokojnie awansowali.
Ten karny w zasadzie przyniósł więcej szkód niż korzyści bo chłopaki za bardzo się rozluźniły i wpadła głupia bramka
Wisła często w najważniejszych meczach zawodziła, a tu zagrała najlepszy mecz odkąd Maaskant jest trenerem.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując