Wyświetl pojedynczy post
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2011, 13:49
każdy niech patrzy na siebie i będzie super!

ja np Legi i Lecha nie lubię ale traktuje ich jako rywala sportowego którego mogę nienawidzić ale muszę mieć szacunek. Dlatego gdy wygraliśmy u siebie 4:0 to razem z całym stadionem strasznie głośno odśpiewaliśmy 'Legła Warszawa' takie zwieńczenie pokonania wiecznego rywala sportowego.
Jak sam gram mecz to też mogę rywala nie lubić szukać zaczepki kontaktu gdzieś zawsze zostawić łokieć kolano ale zawsze po meczu przybiję piątkę wymienię dwa słowa.

Jak zaczynam oglądać taką Legie to z góry jeb*e mnie wynik. Podchodzę do meczu kalkulując co dla Wisły będzie lepsze, np że nie mają szerokiej kadry więc w lidze będzie im ciężko, nabiją nam punktów do rankingu ale z drugiej strony zarobią kasę i się wypromują.
Jednak mimo wszystko radość sprawia mi gdy polski klub wygrywa i to jemu kibicuje.

zupełnie inna kwestia jest z gorszą stroną błoń gdzie ta nienawiść już jest w krwi. zresztą jaki tam z nich przeciwnik sportowy

Tak więc apeluję jeszcze raz, niech każdy sam sobie odpowie komu chce kibicować i przestańmy tu tyle o tym pisać, a piszmy o rzetelnych faktach które się czyta 100 razy lepiej!
Odpowiedz cytując