Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2011, 13:18
Gordian napisał(a):Wyświetl post
Powiedz mi co tobie, i innym, zależy na tym żeby Legia dostała w cymbał dziś? Może za stary jestem żeby to zrozumieć, ale na prawdę nie potrafię. Nie lepiej mieć wyjebane na inne drużyny i patrzeć tylko na swoją?

Kibicował Legii nie będę, ale prawdą jest, że lepiej żeby oni gali jak najdłużej w tych pucharach. Wszystkim wyjdzie na dobre. Wszystkim to znaczy nam, bo Legia nie ma składu na trzy fronty. Wisła ma dwudziestu-kilku w miarę równych zawodników i to też nie wystarczy na trzy rozgrywki. Dlatego jeśli Legia dziś odpadnie to pociśnie później ligę, bo jedyną konkurencję będzie miała w ułomnym Lechu*. Dobrze dla Polskich klubów, bo wiadomo punkty do rankingów. I siłą rzeczy dobrze też dla Legii.

*Lech ma ułomną kadrę zawodniczą i raczej krótką ławkę. Kilku bardzo dobrych zawodników, przemieszanych z młodzikami, a wszystkim tym dyryguję Nikodem Dyzma.
skoro 40 tys ludzi na rynku krzyczy "gdzie Twoje berło ..." to potem raczej nie wypada nawet im kibicować

Zreszta, ja tam Legii zawsze zycze źle, jestem kibicem Wisły Kraków a nie kibicem polskich druzyn w pucharach.
Sam piszesz zeby miec wyjebane na inne teamy i patrzeć na swój, a potem piszesz ze to dobrze by było jakby (L) grała na III frontach bo nie maja szerokiej kadry. Czyli jednak patrzysz na tą Legie.
Ja jednak patrze dalej, bo widze i wiem jakie korzyści może dać gra w europejskich pucharach i nie życze im tego.
Ale przecież w Warszawie to rozumieją
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując