Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2011, 13:05
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
No cóż jak widzę koledze trzeba pewne sprawy tłumaczyć wprost:
1. Powstanie Warszawskie jest dla tych dla których jest Powstanie Polskie. Natomiast jeśli ktoś (zgadnij kto) pisze że: "Zresztą on już od tylu lat mieszka w Warszawie, że klimat pewnie jest mu nieobcy" mam prawo domniemywać że rozmówcy chodzi o powstanie warszawskie (mam nadzieję że wyraziłem się wystarczająco jasno, jeśli to cały czas za trudne ponowie próbę na wyraźną prośbę).
Niestety - nie rozumiem.

Ma ...ca No to wszystko tłumaczy. W takim razie wyślijcie go jeszcze na grób Traugutta w rocznicę powstanie styczniowego czy do Olszynki w rocznicę powstania listopadowego. O 11 listopada oczywiście nie wspominam bo to oczywiste że jeśli chlop ma ...ca to będzie reprezentował Legię tak żeby: Skaba, Rzeźniczak, Komorowski ..... mogli się "lepiej przygotować do meczu". Jeśli jesteś dumny z tej "oficjalnej rytuałki" Legii to bardzo mnie dziwi że nie dostrzegasz śmieszności sytuacji w której w "oficjalnych uroczystościach" (z których jesteś tak dumny) Polaków muszą wyręczać murzyn z Baskiem.
Zupełnie nie widzę w tym nic złego, że cudzoziemcy składają wieńce czy zapalają znicze w trakcie takich uroczystości.

I gdzie niby jestem dumny z działań KP? W poscie do jednego od Was, gdy prosze by nie wymagał ode mnie obrony idiotów z K.P? Ja po prostu bronię faktów, piłkarze i klub od lat w jakiejś formie czczą Powstanie. Jak ktoś pisze inaczej to zwracam uwagę.

I na koniec: zbastuj krawaciarzu. Jesteś tu gościem i teksty w stylu "jesteś kolejnym Wiślakiem, który kompletnie nie ma pojęcia o tym o czym gada, a mimo to za winkla się drze" są lagodnie mówiąc nie na miejscu. Zachowaj z łaski swojej ten głupawy histeryczny ton dla polemik ze swoimi adwersarzami z Konwiktorskiej. Cisną was coraz bardziej dlatego rozumiem że ciśnienie rośnie ale zachowuj się ...
No, sorry centuś ale rok w rok lub od jakiegoś zdarzenia z tym zwiazanego do kolejnego pojawiają się na tym forum kompromitujące wypowiedzi osób do których idealne pasuje powiedzenie w dupie były i gówno widziały. Skoro nikt poważny od Was nie reaguje to nie dziw się, że warszawska część forum podejmuje najpierw chociaż częściowe próby wytłumaczenia tematu, a jak to nie trafia to macha ręką i nazywa proceder żenadą.

Jak zawsze Wy wiecie lepiej, kolejny mózg postawił tezę, ze kibice Legii w ogóle nie dbają o Powstanie albo że robią to od dwóch lat czy trzech i generalnie to bardziej są naziolami. Ręce opadają z łoskotem i reagować na kretynizmy trzeba. Zwłaszcza, że jak widać Wy nie macie możliwości spytać co sądzą Powstańcy o kibicach Legii i jak reagują na obecność ludzi od nas na uroczystościach.

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Groteskowe to są próby robienia z Legii i jej kibiców wielkich patriotów, rzekomo od dawna czczących Powstanie.
Szkoda na Ciebie klawiatury. Jak będziesz kiedyś w stolicy swojego kraju to spotkaj się z Powstańcami i popytaj co oni uważają. Może wyciągniesz z tego lekcje i przestaniesz być tak śmiesznie zacietrzewiony.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując