Wyświetl pojedynczy post
tomas_n
Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2011, 10:19
haha ale jak dla mnie to Pan Iwan troszkę za dużo gorzałki hehe

Nunez wyraźnie był z tyłu,grał jak dla mnie dobrze jak zwykle. Waleczny ,szybki ,coś tam działał. Jedynie można się przyczepić ,że nie wychodzi do gry. Ale też zauważyłem ,że nasi chyba nie ufają Argentyńczykowi bo przy wyprowadzaniu wiele razy mogli do niego podać a holowali piłkę i wybierali inną opcję

Ogólnie super gra Szczególnie krycie imponowało mi jak ktoś oglądał wcześniej mecz na Polsacie Sport ManCity-Inter to nasze ustawienie było bardzo podobne jak wcześniej wymienionych drużyn.

Odnośnie Toma jak widać było wystarczy go podwoić i robi się z niego więcej szumu niż efektu Jedyna akcja była kiedy Diaz źle się ustawił do niego i minął go na szybkości ,do tego brak podwojenia i zrobiło się groźnie.
Co nie zmienia faktu ,że Diaz nie najlepiej spisuje się na lewej stronie Od pierwszej jedenastki trzeba wymagać więcej . Przydałby się dobry w defensywie obrońca z leciutkim pociągiem do przodu Czyli obrońca idealny No ale do naszej gry to chyba przydałby się bardziej defensywny obrońca zwłaszcza ,że będziemy grać coraz to z lepszymi zespołami
Odpowiedz cytując