Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2011, 08:58
Cytat:
Starszym już trudniej, bo pamiętają raczej takie obrazki z lat 90-tych ze stadionu Legii, któremu nagle teraz zajawił się temat Powstania:
http://www.swastika.cba.pl/teraz_img/Legia.JPG
No ja Cię, k*rwa, przepraszam, ale teraz to żeś przysrał. Dałem sobie spokój z tą dyskusją, bo faktycznie nie miała ona sensu, ale teraz żeś przywalił jak mało kiedy.

Naziole są wśród kibiców większości polskich drużyn, jakby dobrze poszperać, to i u was parę swastyk by się znalazło, zwłaszcza ze względu na wasze animozje z judeo-Cracovią - co paru debili pociąga dużo za daleko. I co, jesteście antypolskim ruchem kibicowskim ze względu na to? Nie.

Legia.net, komentarze pod artykułem z 2004: http://www.legia.net/index.php?typ=news&id=7206

Cytat:
~cinas
2004-08-02 01:16 IP 83.31.1***
Całe Stare Miasto płonęło w nocy od zniczy ... nie dało się nie zauważyć zniczy w kształcie herbu legii- było ich kilka, patrząć na nie w pamięci były piękne chwile związane z ukochanym klubem a zarazem olbrzymi ból związany z myślą jak wyglądała Warszawa w czasie Powstania i jak wiele ludzi w nim zginęło.
To co czasami mówił dziadek walczący w AK to rzeczy których nikt dziś nie jest sobie w stanie wyobrazić, miał 19 lat a przyszło mu walczyć za ukochaną stolicę.
Szacunek i pamięć!
Ps. brawo Legio za dzisiejszy gest!
Cytat:
~KaFaReK
2004-08-01 23:16 IP 212.186***
a Jacek Bednarz był na powązkach .. a poza tym jestem dumny jako kibic Legii (a polonia jak zwykle pokazala swoją kulture...)ze nasi przedstawiciele złozyli wieniec dla uczczenia poległych w powstaniu warszawskim
pozdro 4 all fans
To mi się udało doszperać na szybko, ale zarówno klub jak i kibice w związku z Powstaniem Warszawskim podejmowali się inicjatyw typu złożenie wieńca czy zapalenie zniczy nawiązujących do szacunku Legii dla Powstania Warszawskiego.

I zastanów się czasem co piszesz, bo pojechałeś po bandzie.

Cytat:
Kolego dojrzały wskaż mi prosze fragment mojej wypowiedzi w któej pisze że: " kibice Legii nie moga sie wypowiadac". Jeśli po powtórnym przeczytaniu (i zrozumieniu) posta dojdziesz jednak do wniosku że czegoś takiego tam nie ma to z łaski swojej zastanów się na przyszłość dwa razy nad tym co chcesz przekazać. Bo chyba jest tak że w dowodzie może i masz tę osiemnastkę ale intelektualnie to stany średnie podstawówki.
Masz bardzo nieprzyjemny, konfrontacyjny, a przy okazji bełkotliwy sposób wypowiedzi, to się nie dziw że są na to reakcje. Już pomijam Twoją absurdalną argumentację o powstaniu styczniowym z poprzedniego posta oraz teksty o krawaciarzach, bo na to faktycznie szkoda odpowiadać, a i temat ostro zjechał z torów. Rozsądnym by pewnie było, żeby jakiś administrator forum po prostu wyciął tą całą dyskusję, bo jest w niej dużo napiny, dużo bełkotu i praktycznie zero sensownej treści.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 04.08.2011 o godz. 09:09.
Legionista
Odpowiedz cytując