To jest piekne ze Wisla wkoncu zbudowala klub na miare aspiracji kibicow, prezesa czy bossa Cupiala, fuksem czy nie cel skrupulatnie wykonuje i juz jest bardzo blisko tego ostatniego ktorym jest historyczny awans do CL, zupelnie nie rozumiem tych dyskusji kibicow kuchenkorza czy Legii na temat przecenienia rywala Wisly, kazdy wie przeciez ze droga do CL jest latwiejsza niz ta do LE ale czy znowu taka prosta ? Juz sam fakt ze Rangersi odpadli pokazuje ze tu niema slabych zespolow, Maaskant wypunktowal Litex taktyka, przygotowaniem fizycznym oraz ambicja zawodnikow no i oczywiscie Wisla posiada tego jedynego niepowtarzalnego dyrektora sportowego ktory moim zdaniem byl glownym tworca sukcesu tego zespolu =)!
Co do dzisiejszych meczy to o Slask jestem spokojny, moim zdaniem szybko strzela bramke i pojada z Bulgarami... Mila cos z wolnego moze wladuje

!
Niestety o Legie juz taki spokojny nie jestem, sukces z Turcji niewatpliwie moze ulatwic Mackowi jego zadanie, ustawiajac sie bardzo defensywnie i korzystajac z jego taktyki dlugich pilek na wysokiego napastnika moga cos wbic rywalowi... pytanie jest tylko takie czy Legia kogos takiego posiada. (niestety zupelnie mnie Warszawska druzyna nie obchodzi i nie wiem jakich maja napastnikow

)
Jesli jednak Legia schowa sie zbyt gleboko to moze zostac powieziona i do duzo...
A wiec dzisiejsza dyspozycja dnia Legionistow i Slaska moze byc kluczowa dla wydarzen boiskowych, licze ze ogladali mecz Wisly i beda chcieli dzis udowodnic ze w Polsce nie ma tylko Wisly a sa tez inne zespoly ktore potrafia kopac w pilke

!
A wiec
Lokomotiv 0:2 Slask
Legia 0:1 Gaziesport (0:0 dogrywka) (3:2 karne)
xD