Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2011, 00:34
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Powstanie Warszawskie, a nie powstanie warszawskie. To raz. Dwa jesteś kolejnym Wiślakiem, który kompletnie nie ma pojęcia o tym o czym gada, a mimo to za winkla się drze. Tak się akurat składa, że Astiz ma za przeproszeniem .......ca na punkcie zwiedzania, poznawania kultury, klimatu i dziejów miejsca, w którym żyje w związku z czym jego obecność jest w moim przekonaniu totalnie nieprzypadkowa.
No cóż jak widzę koledze trzeba pewne sprawy tłumaczyć wprost:
1. Powstanie Warszawskie jest dla tych dla których jest Powstanie Polskie. Natomiast jeśli ktoś (zgadnij kto) pisze że: "Zresztą on już od tylu lat mieszka w Warszawie, że klimat pewnie jest mu nieobcy" mam prawo domniemywać że rozmówcy chodzi o powstanie warszawskie (mam nadzieję że wyraziłem się wystarczająco jasno, jeśli to cały czas za trudne ponowie próbę na wyraźną prośbę).
2. Ma ...ca No to wszystko tłumaczy. W takim razie wyślijcie go jeszcze na grób Traugutta w rocznicę powstanie styczniowego czy do Olszynki w rocznicę powstania listopadowego. O 11 listopada oczywiście nie wspominam bo to oczywiste że jeśli chlop ma ...ca to będzie reprezentował Legię tak żeby: Skaba, Rzeźniczak, Komorowski ..... mogli się "lepiej przygotować do meczu". Jeśli jesteś dumny z tej "oficjalnej rytuałki" Legii to bardzo mnie dziwi że nie dostrzegasz śmieszności sytuacji w której w "oficjalnych uroczystościach" (z których jesteś tak dumny) Polaków muszą wyręczać murzyn z Baskiem.
3. I na koniec: zbastuj krawaciarzu. Jesteś tu gościem i teksty w stylu "jesteś kolejnym Wiślakiem, który kompletnie nie ma pojęcia o tym o czym gada, a mimo to za winkla się drze" są lagodnie mówiąc nie na miejscu. Zachowaj z łaski swojej ten głupawy histeryczny ton dla polemik ze swoimi adwersarzami z Konwiktorskiej. Cisną was coraz bardziej dlatego rozumiem że ciśnienie rośnie ale zachowuj się ...
Odpowiedz cytując