Wyświetl pojedynczy post
przem
Senior Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2011, 23:28
Legia u mnie 'zyskała na sympatii' po zatrudnieniu Skorży ("Maciek, dziękujemy za kolejne mistrzostwo!"). Nie będzie mi przeszkadzało jak obronią swój wynik z Turcji i pograją dalej. Choć na ten moment najważniejszy jest WKS do awansu. Oby tylko wronieccy dawali dupy, bo jednak ich boję się najbardziej w lidze (pomijając nienawiść do tego fryzjerskiego klubu). Nie rozumiem dlaczego ludzie twierdzą, że mistrzostwo jest dla Wisły albo do rozstrzygnięcia między CWKSem a nami, w końcu Wronki mają prawie ten sam skład, co w zeszłym sezonie w tym - chyba - najlepszego napastnika ligi, solidną obronę i Krivetsa, brakuje im tylko prawego skrzydła.

P.S. co do krakowsko-warszawskiej dyskusji o Litexie. Moim zdaniem przyzwyczajeni do niszczenia swojej ligi po prostu nie potrafią zagrać innej piłki niż ofensywa, co - z jednej strony Penev próbował zmienić, z drugiej Wisła to bezlitośnie wykorzystała - tym razem naprawdę byliśmy lepsi i wierzę, że pociągniemy to dalej (mimo prezentów ze strony Pana Turka). Levadia postawiła autobus w Sosnowcu, Wisła w Łoweczu, ale - nie ma co myśleć, że to słabsze drużyny - Inter w Barcelonie zrobił to samo, podobnie jak Real w pucharze Króla. Wygrywa mądrość i mam nadzieję, że Robert nie wpadnie na pomysł ataków na hurra, tylko konsekwentnie zrealizuje defensywną Wisełkę (to zawsze był problem - w lidze tylko ofensywa, a w pucharach zupełny odwrót; nie umieliśmy tak grać)
Ostatnio edytowane przez przem : 03.08.2011 o godz. 23:34.
Odpowiedz cytując