|
Super spotkanie . Początkowo nie wyglądało to zbyt dobrze , Litex nas cisnąl , ale z minuty na minute przewaga Wisły rosła . Serce rośnie oglądając takie spotkanie . Myślę że wszyscy juz zapomnieli o meczu z Widzewem i wybaczom naszym nawet słaby wynik z Polonią ;p
subiektywne oceny :
Pareiko - 6 sprawiał wrażenie dość niepewnego , ale u tak przy Jovaniciu to oaza spokoju
Lamey - 6,wyglądał nieco słabiej , miał mało wejść , ale grał bardzo defensywnie . Co nie znaczy że zagrał zły mecz. Na troche za dużo pozwalał rywalom .
Jaliens - 8 - wreszcie zagrał tak jak od niego oczekiwaliśmy od początku . Oby nie schodził z tego poziomu .
Chavez - 8 - nasz czołg , rywale się tylko odbijali
Diaz - 7 - wyciągnał wnioski z pierwszego meczu . Dał się ograć Tomowi raz czy dwa razy . Naprawde dobry występ Juniora .
Sobolewski - 8 - to dzięki niemu Melikson miał tyle swobody , Radek chyba przeżywa 5 młodość .
Nunez - 5 - jeden z najsłabszych aktorów u nas . Nie widac tego błysku , którego się wszyscy spodziewali
Melikson - 10 . bez komentarza
Kirm - 5 - Iliev to jednak półka wyżej . Brak mu tej przebojowości . Ciężko będzie mu się wzbic na wyższy poziom
Małecki - 7 - gral więcej dla drużyny i było to widać . Świetna robota w defensywie i dobre wejścia w ataku . Takiego Patryka chcemy oglądać
Genkov - 5 - osobiście mnie rozczarował, chciałbym zobaczyc Bitona od początku . Mam wrażenie że brakuje mu przełamania i może grac tak jak wiosną .
oceny wysokie , ale szkoda narzekać po takim spotkaniu ;]
|