Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2011, 19:21
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
P.S. Nie oczekuje na odpowiedź, bo ją znam.
Mogę tylko powtórzyć, że dla mnie jesteś na tyle groteskową postacią, że nie widzę sensu wyjaśniać, przekonywać, informować. Zwłaszcza, że jak coś pójdzie nie po Twojej myśli to znowu znikniesz na 2-3 miesiące i będziesz udawał, że nikt do Ciebie nie pisze.

Natomiast zostawiam sobie komfortową opcję negowania kłamstw, gdy ktoś takie kłamstwa powtarza. Uczyniłem to powyżej i jak za rok jakiś kolejny Wiślak będzie wiedział zdecydowanie lepiej od Warszawiaka 'kto co był' to znowu się odezwę.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
No własnie.
Skoro to nie dla lansu to po co im te zdjęcia robili ?
Nie każ mi bronić idiotów z KP. Tam procent Warszawiaków jest podobny do procentów Warszawiaków u Was.

wislak68 napisał(a):Wyświetl post
No w rzeczy samej zapomniałem że to przecież było powstanie warszawskie a nie Powstanie Polskie. Sorry.
Powstanie Warszawskie, a nie powstanie warszawskie. To raz. Dwa jesteś kolejnym Wiślakiem, który kompletnie nie ma pojęcia o tym o czym gada, a mimo to za winkla się drze. Tak się akurat składa, że Astiz ma za przeproszeniem .......ca na punkcie zwiedzania, poznawania kultury, klimatu i dziejów miejsca, w którym żyje w związku z czym jego obecność jest w moim przekonaniu totalnie nieprzypadkowa.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując