Ogólnie na każdą pozycje mamy już 2 zawodników,do defensywy co mieliśmy sprowadzic już sprowadziliśmy,więc wątpię,żeby klub się za kimś jeszcze rozglądał,Jeleń jak już mówiłem byłby idealny do gry z kontrataku,a tak będziemy grac w pucharach,oczywiście jak jutro przypieczętujemy awans.Wielkich pieniędzy Żelę już nikt nie zapłaci,pomyślec,że zarabiał w Auxerre 1.5 mlnE a oferowali mu coś około 2 a on nie przedłużył bo był przekonany,że Schalke i Marsylia będą o niego walczyc

Oczywiście kontuzja pokrzyżowała mu plany. dymion9 rzeczywiście zapomniałem,że Irek jest wolnym graczem i może podpisac z kim chce i kiedy chce.Polonia może mu zaoferowac pieniądze wiadomo jak jest z tą ich grą o najwyższe cele,a u nas prawdopodobnie będzie miał puchary i będzie mógł Smude do siebie przekonac.Wiadomo,że kontuzji nie można nigdy przewidziec,ale Irek mówił,że to będzie dla niego najważniejszy sezon bo chce walczyc o miejsce na Euro,więc na pewno dawałby z siebie wszystko i robił wszystko,żeby problemów zdrowotnych nie było no ale wiadomo jak z tym jest..Ja powiem szczerze,że chciałbym,żeby Jeleń zawitał do Wisły,wyrwanie takiego gracza ,,za darmo'' wycenianego na 5.5 mln to jednak super sprawa.No ale w jego wypadku byśmy mieli w drużynie wielki Komin płacowy,a nie daj Bóg by jeszcze nie grał to wtedy dobrze by to atmosferze w drużynie raczej nie zrobiło.