zim zum napisał(a):

Człowieku, Ty nie masz pojęcia o czym piszesz. Poczytaj posty powyżej i może Ci się rozjaśni. Poczytaj jak działają konta firmowe, jakie i za co są opłaty itd. I nie opowiadaj, że klub zbankrutuje bo założy terminale. Na całym świecie jest to powszechne, tylko na Wiśle spowoduje kryzys A praktyki z dopłacaniem do ceny przy płatności kartą, to są może stosowane w jakichś średniowiecznych sklepach na wsiach, chociaż osobiście nigdy się z tym nie spotkałem.
I to, ze wprowadza terminale nie jest równoznaczne z tym, ze nagle wszyscy zaczną płacić kartą.
|
gdyby Klub wychodził na tym na 0 to pewnie by założył terminale, a że musi dopłacać to do tej pory tego nie ma i tyle. I mówienie, że to XXI w. jest mało merytoryczne - jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze i to jest jedyny powód braku możliwości płacenia kartą.
a dopłaty, niech będzie, że nazwiesz dopłaty do płacenia kartą średniowieczem - ważne, że Klub nie będzie dopłacał do tych "obecnych standardów". Ja zaproponowałem te dopłaty, aby "Wilk był syty i owca cała" w sytuacji potrzeby wyrażanej przez Kibiców i oporze Klubu.
Za loże i miejsca VIP Klub będzie przyjmował przelewy, możliwość płacenia kartą nie będzie tak potrzebna.
P.S. a jak funkcjonują konta firmowe doskonale wiem.
Krakus76, ale pewnie dla klubu są to sporo pieniądze, jeśli nie zdecydował się na wprowadzenie terminali.