|
W pucharach najważnieszy jest wynik,i dla mnie w środę liczy się awans, mam gdzieś w jakim zrobimy to stylu, ważne aby znaleść się w kolejnej rundzie. Na 100% zagramy defensywnie i będziemy szukać szczęścia z kontrataku.Jak ustawi presonalnie zespół Maaskant?Napewno jeśli będą zdrowi do składu wrócił Mały i Pareiko, i to bedzie duże dla nas wzmocnienie. Czyli tak jak mówiłem w bramce Pareiko, w obronie Lamey- Jaliens-Chavez-Paljić.Środek obrony wiadomo, na lewej obronie mam nadzieję ze zagra Dragan który jest równie słabym obrońcą jak Diaz, ale szybszym i zwrotniejszym i to może być atut który zaważy , że to właśnie on zagra od początku.Pomoc: dwójka defensywnych pomocników, Sobol-Wilk, jeśli Czarek nie bedzie zdrów to mam nadzieję że jego miejsce zajmie Jirsak, a nie Nunez bo ostatnio zagrał słabo, miał dużo strat, a w tym meczu nie możemy sobie na to pozwolić. Trójka ofensywna to Kirm-Maor-Mały a przed nimi w ataku zagra Genkov.Mimo , że ostatnio jego forma nie imponuje to myśle , że ma duży kredyt zaufania u Maaskanta i to on zagra od pierwszych minut a nie Biton.
|