Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2011, 21:43
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Ze nadal podtrzymuje swoje zdanie, iż jest to makabryczie słaby team. Teraz zdobyli punkt, nie miałem racji, pomyliłem się. Mogę się do tego przyznać, nie ubędzie mi z tego powodu. Tym bardziej,że raz w roku pomylić się można. Fartem punkty uciułali i teraz wielcy magowie się znajdują co z oburzenie mstwierdzają niemalże,iż wiedzieli ,że tak będzie.

I nikt nie uprawia tu filozofii, tylko zwyczajnie wypowiada swoje zdanie w oparciu o to co widzi. Wiem,że dla niektórych może to być nie do zaakceptowania, mieć własne zdanie, stąd te dziwne określenia,ale swoje traumy nich zostawi sam dla siebie. Albo idziez tym do lekarza lub wodki się napije.
Dlaczego jest to makabrycznie słaby team ?

Nikt nie pisze, że wiedział. Tylko ty po oglądnięciu połowy jednego spotkania stwierdziłeś, że oni to w ogóle nigdzie punktów nie zdobędą I Tobie proponuje wódkę albo lekarza, bo wypowiadasz zdanie na podstawie cząstkowej informacji.

Cytat:
Zbłaźnił się facet co ma 149 bramek w lidze,bo nie strzelił w średniej sytuacji z jakimiś herbatnikami. Osobliwe.
Zachował się wyśmienicie. Bramkarz leży rozkraczony za 16 metrem, a ten potruchtał do rogu "16" i kopnął sobie na oślep. Akcja marzenie.
Odpowiedz cytując