Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2011, 21:07
zim zum napisał(a):Wyświetl post

I po co człowieku bylo to filozofowanie ? zdobyli punkt wcześniej, niż Ci się wydawalo. I co teraz powiesz Panie Mędrco ?
Ze nadal podtrzymuje swoje zdanie, iż jest to makabryczie słaby team. Teraz zdobyli punkt, nie miałem racji, pomyliłem się. Mogę się do tego przyznać, nie ubędzie mi z tego powodu. Tym bardziej,że raz w roku pomylić się można. Fartem punkty uciułali i teraz wielcy magowie się znajdują co z oburzenie mstwierdzają niemalże,iż wiedzieli ,że tak będzie.

I nikt nie uprawia tu filozofii, tylko zwyczajnie wypowiada swoje zdanie w oparciu o to co widzi. Wiem,że dla niektórych może to być nie do zaakceptowania, mieć własne zdanie, stąd te dziwne określenia,ale swoje traumy nich zostawi sam dla siebie. Albo idziez tym do lekarza lub wodki się napije.

zim zum napisał(a):Wyświetl post

Frankowski niestety, ale się lekko zbłaźnił w drugiej połowie.
Zbłaźnił się facet co ma 149 bramek w lidze,bo nie strzelił w średniej sytuacji z jakimiś herbatnikami. Osobliwe.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 01.08.2011 o godz. 21:10.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując