Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2011, 19:28
Cytat:
3. Nie upodlił się.
No to widac inaczej postrzegamy pewne sprawy. Skoro dla Ciebie najwazniejsze sa slupki poparcia i nabijanie wyborcow w balona to przepraszam. Czlowiek, ktory udawał zmiane na lepszego, podlizywał sie komunistom z SLD (a raczej elektoratowi SLD) a po wyborach czar prysl Twoim zdaniem sie nie upodlil. Dziwne

Cytat:
2. Piszesz że za PiS w Sejmie był rynsztok. Wymień proszę za jakiego rządu rynsztoku w Sejmie nie było.
Oczywiscie, ze za kazdych rzadow sa przepychanki slowne, mniejsze badz wieksze jazdy ale to co sie działo za rzadow PiSu to był totalny odlot ( i nie pros mnie o przytaczanie konkretow bo ja w domu IPNu nie prowadze, po prostu pamietam, ze było zle, ze były jaja)

Cytat:
1. Wydaje mi się że na pierwsze pytanie odpowiedziałem: "Trudno mi zrozumieć dlaczego miałbym sie odnosić to ewentualnych działań PiS/PSL/SLD skoro prawdopodobieństwo powstania takiego tworu wydaje się być czysto teoretyczne.
Raczej nie chodizło o koalicje PiS/SLD/PSL, chodzio o to jakby wygladały sprawy za zradow kazdej z poszczegolnych partii

Cytat:
3. Pamiętasz dziwne koalicje? To przypominj mi gdzie są obecnie ci "dziwni koalicjanci"?
A ja wiem, niektorzy pewnie siedza w wiezieniu, inni moze szyja mundurki szkolne

Cytat:
5. Przypomnij mi prosze z jakim to jadem wystąpił JK po wyborach?
no jak to z jakim? To nie pamietasz? Przed wyborami Jarosław Kaczynski = potulny baranek, po wyborach Jarosław Kaczynski = Jarosław Kaczynski (np. ostatnio cos mowil o jakims wysyłaniu na Syberie - ot z takim jezykiem)

Cytat:
Rozumiem że jesteś rozgoryczony obecną sytuacją i w związku z tym obarczasz winą za nią cały system polityczny
Spokojnie, mysle, ze jestem bardzo obiektywny. i dla mnie PiS nie jest zły dlatego, ze PO jest złe. Powody przeciwko tej partii podaje wyzej i sa to moje poglady przez pryzmat, ktorych oceniam PiS. I te poglady pozwalaja mi nazwac kłamca i obłudnikiem Kaczynskiego wiec to nie jest tak, ze ja Go obwiniam za cos czego nie zrobil, obwiniam Go za grzechy jego osobiste a nie Tuska czy Komorowskiego

Cytat:
Ze swojej strony prosiłbym jednak ponownie abyś zechciał podać jakieś pozytywne argumenty potwierdzajace tezę że KNP dokona jakościowej zmiany w polskiej polityce. Jeśli z Twojej strony jest to tylko wiara to trudno będzie nam się posunąć dalej w naszej dyskusji bo jak powszechnie wiadomo z wiarą się nie dyskutuje.
Wiadomo, ze glownie jest to wiara, ciezko bowiem ocenic jakos KNP skoro partia ta nie miała swojej szansy. To tak jakby oceniac czy ktos zda mature 2 miesiace przed majem. Mozna tylko teoretyzowac ale poki sie cos w praktyce nie stanie to sie nie dowiemy jak bedzie.
Mnie do KNP przekonuje stalosc pogladow JKMa, brak u niego akcji pijarowskich - takich perfidnych akcji typu zrobie wszystko zeby wygrac wybory - inny program od reszty partii. Choc program jak pisalem napewno nie do spelnienia w 100% poniewaz ogranicza nas prawo UE to daje jakies nadzieje a nie tak jak program reszty, czyli dalej brniemy w długi, dalej rzucamy ludziom obnizenie podatku VAT o 1% .
Jak dla mnie kraj Mikkego byłby krajem normalnym a nie tak jak teraz krajem absurdow gdzie jak milicja czy inny Tusk chce Cie udupic to Cie udupi, bo znajda na Ciebie paragraf wszak nie na darmo wymyslili ich tysiace
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.