Wyświetl pojedynczy post
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2011, 15:24
Ja chciałem zwrócić uwagę na brak Kew'a w składzie . Co prawda facet jednak zawiódł bo oczekiwania były spore .Zdarzają mu się błędy jak ten w Rydze ale jednego nie można mu odmówić .Facet potrafi kierować obroną .Wczoraj Osaman i Gordan biegali jak dzieci we mgle niejednokrotnie przeszkadzając sobie .Były co najmniej dwie sytuację gdzie po prostu wpadli na siebie , po jednej poszła akcja Widzewa która przerwał Nunez wślizgiem .

Słowo o Nunezie - to co grał wczoraj to po prostu dywersja . Co podanie wrzesz boiska to przechwyt Widzewa . Dawno nie widziałem tak słabego środkowego w lidze patrząc poprzez aspekt strat. Natomiast Wilk po raz kolejny udowadnia , że przedwcześnie wieszczono go następcą Sobola i tego który go w najbliższym czasie posadzi na ławie gdy będziemy grać jednym defensywnym pomocnikiem .

Na plus jedynie Melikson i o dziwo po raz kolejny Lamey który pokazał ,że na tle polskich traktorzystów może być konkretnym prawym defensorem . Mały plusik dla Bitona za wsadzenie tej nogi .Na tą chwilę bije obecnie Genkova ruchliwością .
Odpowiedz cytując