CMSNero napisał(a):

tia wiemy , wiemy - Maskant out bo Wisla spadnie do 1 ligi , najlepiej to juz dzis out - i koniecznie zadzwonic do Piechniczka zeby wskazal nastepce co ogarnie Litex a potem utrzyma sie w E-klasie , no i konieczne rozwiazanie kontraktow z polowa obcokrajowcow (nie jestem pewnien czy juz o tym wspomniales w tych swoich wypocinach) -
a tak btw- juz raz cytowalem twoje posty ... widze ze nie wyciagnales wnioskow ...(
masz w ogole pojecie co piszesz - czy przepisujesz teksty przyglupich dziennikarzyn - pisalem podczas meczu Legii ze bylo dokladnie 28 czy 29 stopni - zreszta kazdy czlowiek co odwiedzil przynajmniej raz cieply kraj doskonale wie ze jest roznica w wilgotnosci i 30stopni w Turcji a 30 stopni w Polsce to dwa odrebne klimaty przy czym w Polsce taka temperatura jest prawie nie do wytrzymania...(
|
Tym postem to na razie sam sie skompromitowałeś - gdzie widzisz w tym poście krytykę Maskanta, albo co gorsza nawołania do zwolnienia trenera ? - poczytaj sobie mój post w temacie Robert Markant trenerem Wisły ...
Ogólnie widać że przy^^^ się nie wiadomo do czego i wkładasz w moje usta słowa których nie powiedziałem. Typowe - żałosne.
Czytasz kolejny mój post i nie wyciągasz wniosków tylko ślepo atakujesz na Piechniczkowej zawiści.
Akurat mam pojęcie co pisze i w przeciwieństwie do znacznej części wypowiadajacyh się opieram sie an własnej opini a nie powtarzam to co tłum. Co do temperatury w Gaziantepie to istotnie powtórzyłem za PS bo niby czym innym miałem się kierować

Osobiście mnie w Turcji nie było więc powtórzyłem to co tam napisali. Czy było 30 stopni czy 40 w niczym nie umniejsza faktu że Legia przez cały mecz walczyła i nie opadała jakoś specjalnie z sił w końcówce, a temperatura blizko 30 stopni to jest jednak dla naszych upał - Ćwilongowi przeszkadzało 17 stopni.