piotrek06 napisał(a):

Dla mnie Melikson nic specjalnego w tzm meczu nie pokazał, szarpał, dryblował ale za wiele to z tego nie wychodziło. Nie nie jestem zadowolony z remisu i nie o wyniku pisałem tylko o zmianie która moim zdaniem była dobra
Tak to czemu w momencie zmiany nie wygrywaliśmy 8:0, przecież mieliśmy ok 70 min
|
Dlatego, że graliśmy w 9 - Kirma i Genkova nie liczę. A wejście za Garguły i Bitona wniosło sporo ożywienia i z Meliksonem mogliby więcej zdziałać.
Czyli według Ciebie Melikson wniósł mniej w tym meczu niż Kirm? Bo uważasz, że zmana była dobra.
Cytat:
|
Mijasz się z prawdą. Melikson zszedł, gdy było 0-0. I chyba nie tak trudno domyśleć się powodów zmiany - miał zagrać do ~70 min. i zejść, a że się do tej pory nie udało zamienić jego obecności na boisku na prowadzenie...
|
No dobra był remis. Super rezultat. Mam nadzieję, że nie było takiego pomysłu na ten mecz jak napisałeś. Czyli po trzech meczach w pucharach Melikson nie ma sił zagrać 90 minut co trzy dni? Rozumiem, że w trakcie sezonu daje się odpocząć niektórym piłkarzom, ale błagam nie na początku.