Wyświetl pojedynczy post
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2011, 19:55
piotrek06 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie Melikson nic specjalnego w tzm meczu nie pokazał, szarpał, dryblował ale za wiele to z tego nie wychodziło. Nie nie jestem zadowolony z remisu i nie o wyniku pisałem tylko o zmianie która moim zdaniem była dobra
Tak to czemu w momencie zmiany nie wygrywaliśmy 8:0, przecież mieliśmy ok 70 min
Dlatego, że graliśmy w 9 - Kirma i Genkova nie liczę. A wejście za Garguły i Bitona wniosło sporo ożywienia i z Meliksonem mogliby więcej zdziałać.

Czyli według Ciebie Melikson wniósł mniej w tym meczu niż Kirm? Bo uważasz, że zmana była dobra.

Cytat:
Mijasz się z prawdą. Melikson zszedł, gdy było 0-0. I chyba nie tak trudno domyśleć się powodów zmiany - miał zagrać do ~70 min. i zejść, a że się do tej pory nie udało zamienić jego obecności na boisku na prowadzenie...
No dobra był remis. Super rezultat. Mam nadzieję, że nie było takiego pomysłu na ten mecz jak napisałeś. Czyli po trzech meczach w pucharach Melikson nie ma sił zagrać 90 minut co trzy dni? Rozumiem, że w trakcie sezonu daje się odpocząć niektórym piłkarzom, ale błagam nie na początku.
Odpowiedz cytując