Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2011, 15:55
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak - puki co jestem zaskoczony wysokim jak na pierwsze mecze poziomem i tempem spotkań - wygląda to jakby sezon był w pełni. Mecz Korony z Cracovia zaskoczył mnie kompletnie - obie drużyny walczyły i begały przez pełne 90 minut. Najwolniejsze tempo puki co w meczu w Chorzowie.

Dobry start ligi - bałem sie ze niektóre driżyny jak np Korona będą tylko statystowały w lidze, ale jak widać nikt nie chce odpuszczać. To będzie fajny sezon (naprawdę fajny powiedział by Kazik ) Szkoda ze narazie kibicowsko jest średnio - ale w tej kolejce to z dużych stadionów to tylko Legia gra u siebie.
co ty nie zauważyłeś tego że ten mecz był sprzedany Cracovia w ramach współpracy miedzy miastami odpuściła mecz za 200 scyzoryków...

a jak tam Kosa w Bełchatowie nie oglądam, ale coś nie widać żeby na forum piali z zachwytu.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując