Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2011, 22:16
Cytat:
Czy mógłbyś wytłumaczyć mi na czym opierasz swoje przekonanie że: KNP,PJN,RPP,UPR nie będą: wyborem między Hitlerem a Stalinem tudzież będą warte więcej niż gówno Przyznam szczerze że ten sposób rozumowania stanowi dla mnie wielką zagadkę i z przyjemnością poznałbym argumenty popierające tą tezę.
Szczerze mowiac sam ani na RPP bym nie zaglosował bo Palikot w PO byl i wiadomo jak sie zachowywal bedac przy korycie. PJN to dla mnie taki odlam PiSu, do tego za mloda partia, ktora jeszcze nie przeszla proby czasu. Moze sie okaze w pazdzierniku, ze nagle polowa partii ucieknie tam gdzie im bedzie lepiej. pozostaje UPR, ktore z tego co wiem zwachalo sie z partia Marka Jurka i KNP i wlasnie miedzy tymi uwazam, ze powinno sie wybierac. A dlaczego te partie?
Otoz pytasz sie skad mam przekonanie, ze nie beda one rowniez warte tyle co gowno. Myslac logicznie wybor innej partii z poza obecnego ukladu chociaz DAJE SZANSE, ze cos sie zmieni (MOZE beda warte wiecej niz gowno) a wybierajac miedzy obecna 4 (+ jak wyzej wyjasnilem RPP/PJN) mamy PEWNOSC, ze nadal nic sie nie zmieni
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.