Wyświetl pojedynczy post
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2011, 08:23
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Widzę ,że niektórzy mają naprawdę poważne problemy z głową . Zawsze muszą znaleźć powód by zaatakować kogoś z piłkarzy własnej drużyny , problem w tym że te powody są coraz bardziej śmieszne . Co zawodnikowi nie można wyjść zrobić zakupy ? W końcu dopiero co się przeprowadził do Krakowa więc musi jakieś nowe rzeczy kupić ale oczywiście forumowe dzieciaki rozpieszczane przez mamusie które wszystko wiedzą najlepiej mówią że to jest "beee" ( nie wierzę żeby takie głupoty wypisywała osoba dorosła znająca życie ) . Co do kwoty odstępnego to od tego jest manager jakbyś nie wiedział . Proponuję udać się do psychologa albo odpocząć nieco od forum i newsów związanych z klubem dla Twojego dobra bo widzę ,że ta sytuacja Cię przerasta ...
Kolego; dla Twojej informacji rocznikowo jestem w okolicach 3 z przodu swojego wieku, nie mieszkam od 12 lat z rodzicami i pracuję na własne utrzymanie - muszę dostać jeszcze Nobla, Oscara, Grammy i zostać papieżem, by Ci udowodnić, że jednak "trochę" znam życie ? Kwota odstępnego - wybacz, ale tylko właśnie dzieciak nie wie, ile zarabia i jaką ma podpisaną umowę, więc dziękuje za samobójczy argument Fakt, to forum mnie przerasta, gdzie niektórzy bawią się w obrońców moralności -piszę, co myślę, i albo się sprawdzi, albo nie. To moje prawo i Tobie nic do tego. Howgh.
Odpowiedz cytując