Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2011, 22:20
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Legia pokazała dzisiaj Śląskowi jak powinno się wykorzystywać sytuacje. Mieli 2 okazje i jedną z nich wykorzystali, a niestety Śląsk miał ich dziesięć i nic nie wpadło. Ale mimo wszystko w obu przypadkach można być optymistą. Gdyby nie olśniewająca gra Jagi, to pierwszy raz od wielu wielu lat można by uznać puchary w wykonaniu polskich drużyn za udane. Ale i tak póki co jest lepiej niż się spodziewałem.
I radze przestać patrzeć na styl gry jaki prezentują polskie drużyny, bo to tak naprawdę się nie liczy. Ważny jest tylko awans i kolejna runda w eliminacjach. Wisła, Śląsk czy Legia to nie Barcelona żeby oprócz wyniku oczekiwać jeszcze pięknej gry. Trzeba się cieszyć z tego co jest.

udane to będą jak będziemy mieć 3 drużyny w pucharach , a nie TYLKO w eliminacjach

rok temu mieliśmy w III rundach 4 ekipy , wszystko wygladało tak jak teraz do pewnego momentu

Nie ulega jednak wątpliwości że poziom piki w Polsce się podnosi i w końcu i sukcesu przyjdą . Legią tak się dzisiaj interesowalem , że o 23 sobie przypomniałem że grała jakiś mecz i może warto sprawdzic wynik . Jak dla mnie , Legia powinna grać tak długo jak i my będziemy grać . Będzie wtedy dla nas słabszym przeciwnikiem w lidze .

Ważne by było głośniej o całej polskiej lidze , niech dobrzy piłkarze z całego świata zobaczą że polskie kluby potrafią coś ugrać w pucharach . Wisła może na tym tylko skorzystać . A rywale , gdy będą grać tylko w lidze będą dla nas o wiele większym zagrożeniem , niżeli zajęte pucharami jak Lech w tamtym roku .

Jeśli Śląsk czy Legia będa grać w grupie LE , to mogę się założyć o wiele , że zarówno Polonia jak i Lech będą nad nimi w ligowej tabeli .
Odpowiedz cytując