Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2011, 21:20
Szczerze to Turcy mieli o wiele mniej sytuacji niż Litex z nami i grali oni słabiej od Bułgarów. Legia mądrze się broniła, a Maciuś chyba podpatrzył taktykę u Maaskanta. Legia grała pierwszy mecz w sezonie i to w 36 stopniach,więc inna gra była by samobójstwem. Ja z naszych rywali nie byłem w stanie kibicować oczywiście Amice(o Cracovi nawet nie będę pisał), ta arogancja i "idziemy na majstra" oraz ta pyszność, nie dawałem rady, kibice Legii zresztą też na pewno. Ale ostatnio jakoś w lidze Legia nam nie zagrażała ani bardzo nie chojraczyli więc mi nie wadzą w pucharach i mogą robić ranking. Zresztą niech nikt nie pierdzieli że od tego można wielce przeskoczyć do przodu mówię o LE nie o LM, pokazały to Pyry takie sukcesy 2 razy i co? Nawet w pucharach nie są. Rozumiem bulwers jak ktoś ma jakieś odchyły i kibicuje Legi w lidze, ale tak to w najgorszym razie jest mi to obojętne. Tylko nie piszcie że Legia grała słabo, trochę obiektywizmu, wycisnęli najlepszy wynik jaki się dało i brawa im za to, jednak Maciuś czasami wyciąga wnioski.
Odpowiedz cytując