Cytat:
|
To, że ty masz jakieś głupie zwyczaje i pieprzysz wszystko dookoła oprócz Wisły to juz twoja sprawa. ja jestem kibicem Wisly i polskiego futbolu.
|
Jesli w lidze kibicujesz tylko Wisle to oznacza, ze Ty tez pieprzysz wszystko oprocz Wisły - robisz jedynie wyjatki na mecze pucharowe, ktore w przypadku polskich klubow najczesciej trwaja okolo miesiaca. Takze zmien sie i nie pieprz wszystkiego oprocz Wisły przez wieksza czesc roku
To byla kolejka cudow... A tak bardziej realistycznie. 2 zwycioestwa polskich klubow i 1 remis. Chyba dawno tego nie bylo. Ale trzeba przyznac, ze w tych 2 zwyciestwach bylo tyle farta, ze głowa mala... Ani My ani Legia nie zasluzylismy na zwyciestwo w swoich meczach. Z drugiej strony gralismy na wyjazdach wiec nie oczekujmy, ze kopacze beda sobie jezdzic do Mistrza Bulgarii czy do Turcji i jechac tamte zespoły przez 90 minut. Zobaczymy za tydzien co wyjdzie z tego tygodnia nadziei.
Co do kibicowania Legii ja mam takie samo podejscie jak ktos wczesniej pisal. Dopoki nam idzie super (LM) to niech nawet Legia sobie awansuje do LE. Oczywiscie kciukow za nich trzymal nie bede ale jak im sie uda to bedzie to tez plus dla nas.
1 Wtedy nprawde mozna powiedziec, ze liga staje sie mocniejsza (w wypadku gdybysmy mieli 2 kluby w fazach grupowych LM/LE) = wiekszy prestiz, przyjda lepsi pilkarze
2 Jak beda grac w pucharach to nie beda miec tyle sil i koncentracji jakby mieli grac w samej lidze