JrQ- napisał(a):

|
Ja to w sumie oprócz Soboty to nie widzę w miarę młodego Polaka, który byłby warty ściągnięcia.
|
Sobotę ? Proszę Cię ale w jaki sposób on miałby wzmocnić nasz zespół? On w Śląsku ma problemy z wywalczeniem miejsca w pierwszej 11 , raz gra a raz siedzi na ławie a jako rywali ma Ćwielonga który nie potrafi na pustą bramkę strzelić oraz Gancarczyka który jest delikatnie mówiąc przeciętny . Oprócz szybkości i dynamiki nie ma nic wg mnie. Jest po prostu na dzień dzisiejszy za słaby , zobaczymy czy rozwinie się ... Jesli chodzi już o piłkarzy Śląska i jednocześnie Polaków to przed kontuzją podobała mi się gra Gikiewicza , może wielu bramek nie strzelał ale odwalał kawał dobrej roboty, również Grzelczak z Widzewa pod koniec tamtego sezonu błysnął , Jankowski z Ruchu jest ciekawy ale jakoś w naszym ustawieniu go nie widzę , Pawłowski ma odpowiednie umiejętności jak na Wisłę i to tyle jeśli chodzi o ofensywnych Polskich zawodników z naszej ligi no chyba że o kimś zapomniałem. Należy też bacznie przyglądać się rozwojowi Dąbrowskiemu z Zagłębia ...