Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2011, 11:22
Cytat:
Skład prawie ten sam. Pozbyliśmy się super snajpera Buvala no i odszedł Kapsa. Jest Buchalik za niego no i zobaczymy co jest wart Benson. O jesień jestem spokojny, ale martwi mnie czy Kafar po raz kolejny nie zawali wiosny jak w poprzednich sezonach. Ja osobiście mam nadzieje, że młody Kacprzycki wypali
No właśnie: skład prawie ten sam. Ten sam, co na wiosnę roztrwonił bardzo realne szanse na puchary. Cholera wie też co będzie z Traore - w zeszłym roku spokojnie w pierwszej trójce najlepszych piłkarzy ekstraklasy, ale ma humory, grymasi, marudzi, zmienia nazwisko, odchodzi, zostaje. Zobaczymy, czy to będzie miało przełożenie na grę, ale nie da się ukryć, że sukcesy Lechii były w zeszłym sezonie silnie związane z dyspozycją Traore.

Cytat:
Legia mnie zaskoczyła. Spodziewałem się solidnych wzmocnień a tym czasem skończyło się jak zawsze u sterów Macieja Skorży i jego skautów.
Ja wiem, czy tak źle jest? Ofensywa transferowa niewątpliwie nie powala, ale Ljuboja, Żewłakow, Ohayon i prawdopodobnie Kuciak, to w sumie 4 zawodników, którzy przynajmniej na papierze wyglądają solidnie, choć Ohayon i Kuciak to transfery z opóźnionym zapłonem, przy czym Kuciak raczej nie robi na mnie wielkiego wrażenia. W zasadzie wystarczy jeden konkretny transfer ofensywnego zawodnika, i Legia będzie mogła zamknąć okienko. Jakby jeszcze podmienili bramkarza na jakiegoś lepszego, to już w ogóle cycuś plastuś.
Legionista
Odpowiedz cytując